Divendres, 1 de juliol de 2022 - Edició 1436
La República

Pugen les temperatures a tot el país, gran calrada a Sanxenxo

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dilluns. ‘El Punt Avui’ activa el cronòmetre per a les eleccions locals del mes de maig de l’any que ve: “Horitzó: municipals”. […]

Agències 23/05/2022

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dilluns. ‘El Punt Avui’ activa el cronòmetre per a les eleccions locals del mes de maig de l’any que ve: “Horitzó: municipals”. Fotografia per al campionat de Fórmula 1 d’automobilisme que aquest cap de setmana s’ha celebrat a Montmeló: “La F1 torna amb ple”.

L”Ara’ parla de les negociacions dels partits catalans per reformar la Llei de política lingüística per salvar la immersió: “Setmana límit per arribar a un acord pel català a l’escola”. Entrevista al ministre d’Universitats, Joan Subirats: “Calen 2.000 milions més abans del 2030 per a les universitats”.

 

L”ABC’ es preocupa per les reserves de cereals en ple conflicte bèl·lic a l’est d’Europa: “La guerra de Ucrania vacía los graneros del mundo”. També parla de fiscalitat: “El Gobierno carga sobre los funcionarios la mitad del coste de la subida de las cotizaciones máximas”.

 

‘La Razón’ passa revista a la setmana política que comença, condicionada encara per l’espionatge: “Sánchez afronta otra semana marcada por la crisis de Pegasus”. Sobre la visita de Joan Carles I a l’Estat espanyol: “El Gobierno y la Casa Real trabajan para minimizar el efecto de las polémicas”.

 

‘El Periódico’ entrevista l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau: “Mi principal oposición son Foment y las élites”. A més, recull l’impacte de l’onada de calor als termòmetres de Catalunya: “Récord de calor en mayo”.

 

Trobada clau de Joan Carles I amb el seu fill a la portada d”El Mundo’, amb fotografia del pare fent el símbol de la victòria inclosa: “El Emérito, ante Felipe VI: “He venido aquí a normalizarlo todo””. “Puigdemont alimenta el ‘caso Pegasus’ con un vídeo del asalto a sus oficinas”, diu també el rotatiu madrileny.

 

“Felipe VI se reúne hoy con su padre en un clima de incomodidad”, diu ‘El País’, que també es fixa en els recels de la Unió Europea sobre la reforma de les pensions espanyoles: “Bruselas plantea dudas a España sobre las pensiones”.