Edició 1767

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023
Edició 1767

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023

Patxi López “agraeix” a Tamames la moció “bumerang”: “Ha demostrat la fortalesa del govern i que PP i Vox són el mateix”

|

- Publicitat -

ACN Madrid – El portaveu del PSOE al Congrés, Patxi López ha “agraït” aquest dimecres a l’economista Ramón Tamames que s’hagi prestat a presentar una moció de censura “bumerang”. Segons el seu criteri, el debat ha acabat demostrant que PP i Vox “són el mateix” i ha funcionat com un “tres en un” per demostrar la fortalesa del govern de Pedro Sánchez. L’abstenció del PP, segons López, demostra que “el futur de Feijóo està en mans de Vox”. “Ja no enganyen a ningú, i si aquesta és la seva moderació s’explica tot”, ha dit. També ha acusat Tamames d’estar “endolcint el verí” de Vox, un partit que “és una esmena a la totalitat a 40 anys de democràcia i a la Transició que tant diu defensar”. “Després del que hem vist vostè ja no representa la Transició”.

López ha tancat el torn dels grups assegurant que “l’aventura” de Tamames va acabar “aquest dimarts al matí” quan el discurs de Pedro Sánchez i Yolanda Díaz “li va passar per sobre com una piconadora”.

Publicitat

Ha afirmat que la moció de Tamames ha estat “un tres en un” perquè ha servit per demostrar “la fortalesa i l’enorme recorregut de futur que té aquest govern” i per “evidenciar que hi ha un projecte progressista que connecta amb la majoria social”.

“Gràcies, senyor Tamames, per fer veure a tot Espanya que el govern progressista presidit per Pedro Sánchez és el govern de la gent i cal que duri molt, perquè els ciutadans han vist que darrer l’alternativa no hi ha absolutament res”.

Segons López, aquesta ha estat una “moció bumerang” que ha acabat picant a Vox, perquè “no hi havia per on agafar la moció”. “Vox ahir va quedar retratat com el que és, l’extrema dreta que només proposa el retorn al passat”.

“Gràcies, senyor Tamames, per aquesta oportunitat per desemmascarar els odiadors professionals”, ha insistit.

El portaveu del PSOE també ha afirmat que la moció ha permès deixar també “manifestament clar, que la dreta i l’extrema dreta estan junts, que són el mateix i que defensen el mateix”.

Segons ha afirmat, l’abstenció del PP ha “certificat” que el seu futur “està lligat a Vox”. “El futur de Feijóo està en mans de Vox, i ja no enganyen a ningú”, ha dit.

Ha afirmat que el discurs de Tamames sobre la memòria històrica va ser “impresentable” per la seva “banalització insuportable” del patiment que va suposar un dels episodis més negres de la nostra història. “No es pot venir aquí a dir qualsevol cosa”, ha sentenciat.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió