Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

Parlem cotitzarà al BME Growth a partir del 22 de juny

ACN Barcelona.-La companyia Parlem Telecom ha anunciat aquest divendres que sortirà a borsa el pròxim 22 de juny després que el consell d’administració de BME Growth hagi aprovat la incorporació […]

Avatar
Agències 18/06/2021

ACN Barcelona.-La companyia Parlem Telecom ha anunciat aquest divendres que sortirà a borsa el pròxim 22 de juny després que el consell d’administració de BME Growth hagi aprovat la incorporació de la companyia al seu mercat. El preu de les accions serà de 2,83 euros i el valor total de la companyia als parquets sumarà 45,3 milions d’euros. La companyia sortirà a borsa després d’una ronda de finançament en què Parlem ha aconseguit 12,5 milions d’euros procedents de 235 inversors, més dels 10 milions d’euros que havia previst atraure en un principi. A més, la xifra de peticions d’inversió en aquesta ampliació de capital ha superat els 122 milions d’euros.

Està previst que dimarts que ve el conseller delegat de Parlem Telecom, Ernest Pérez-Mas, participi en la tocada de campana per anunciar la sortida de l’empresa als mercats. Pérez-Mas aprofitarà per detallar els plans de futur de l’operadora.Parlem és la segona empresa que accedeix a BME Growth procedent de l’Enton Pre Mercat, després de la incorporació de Soluciones Cuatroochenta el 2020. El codi de negociació de l’operadora de telecomunicacions serà ‘PAR’ i el seu assessor registrat és Norgestión. Per la seva banda, Banc Sabadell actuarà com a proveïdor de liquiditat.