Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Obren una unitat covid-19 amb 34 llits a Puig de les Basses per atendre presos amb símptomes lleus

ACN Barcelona.-El Govern ha obert una unitat covid-19 a la presó de Puig de les Basses (Figueres) per a presos positius de coronavirus amb símptomes lleus o asimptomàtics, amb una […]

Avatar
Agències 23/11/2020

ACN Barcelona.-El Govern ha obert una unitat covid-19 a la presó de Puig de les Basses (Figueres) per a presos positius de coronavirus amb símptomes lleus o asimptomàtics, amb una capacitat per a 34 llits. La nova unitat, que ocupa dependències que estaven buides de la Unitat Psiquiàtrica de Puig de les Basses, augmenta la capacitat de resposta per si es produís un increment de contagis. També s’hi podran derivar casos dels centres de Quatre Camins i Joves (La Roca del Vallès). D’altra banda, a la presó de Mas d’Enric (El Catllar) s’han reprès les comunicacions amb contacte directe entre interns i famílies. Es van suspendre a principis de novembre per la detecció d’un brot al mòdul 6 que fa afectar 45 interns i 7 funcionaris.

El Govern ha obert una unitat covid-19 a la presó de Puig de les Basses (Figueres) per a presos positius de coronavirus amb símptomes lleus o asimptomàtics, amb una capacitat per a 34 llits. La nova unitat, que ocupa dependències que estaven buides de la Unitat Psiquiàtrica de Puig de les Basses, augmenta la capacitat de resposta per si es produís un increment de contagis. També s’hi podran derivar casos dels centres de Quatre Camins i Joves (La Roca del Vallès). D’altra banda, a la presó de Mas d’Enric (El Catllar) s’han reprès les comunicacions amb contacte directe entre interns i famílies. Es van suspendre a principis de novembre per la detecció d’un brot al mòdul 6 que fa afectar 45 interns i 7 funcionaris.