Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Nogueras reclama que el Congrés constitueixi ja la comissió de l’operació Catalunya davant les noves informacions

ACN Madrid – La portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, ha reclamat aquest dimarts que el Congrés constitueixi ja la comissió d’investigació sobre l’operació Catalunya que la mateixa cambra […]

Agències 28/02/2023

ACN Madrid – La portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, ha reclamat aquest dimarts que el Congrés constitueixi ja la comissió d’investigació sobre l’operació Catalunya que la mateixa cambra baixa va aprovar al mes de setembre amb els vots a favor del PSOE, Podem i les formacions independentistes. Després de la publicació de noves informacions per part de ‘La Vanguardia’ i ‘El País’, Nogueras ha recordat que aquest és “un fet gravíssim” que “el ‘todo por la patria’ no pot tapar”. Segons Nogueras, “la falsa normalitat en què alguns ens volen no existeix, i cada dia surten proves que ho acaben desmuntant”.

La portaveu de Junts, ha recordat, a més, que el Congrés tampoc ha constituït cap comissió d’investigació per l’afer ‘Pegasus’ ni pels atemptats del 17-A la Barcelona i Cambrils. “Aquí hi ha molta estètica, i el que cal és que s’aixequin les catifes perquè el Congrés té la responsabilitat de mostrar la màxima transparència als ciutadans”, ha dit.