Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Montilla alerta que la gestió de la pandèmia pot provocar “una altra desafecció” cap al conjunt de les administracions

ACN Barcelona.-L’expresident de la Generalitat José Montilla ha alertat que la gestió de la pandèmia pot provocar “una altra desafecció” aquesta vegada contra el conjunt de les administracions i la […]

Agències 09/11/2020

ACN Barcelona.-L’expresident de la Generalitat José Montilla ha alertat que la gestió de la pandèmia pot provocar “una altra desafecció” aquesta vegada contra el conjunt de les administracions i la pròpia democràcia. “Les persones que s’han quedat sense feina creen un caldo de cultiu propici per a una altra desafecció molt més perillosa”, ha afegit en declaracions al programa ‘Planta Baixa’ de ‘TV3’. Segons Montilla, els responsables polítics ho haurien de tenir en compte a l’hora de prendre decisions i comunicar-les. L’expresident ha conclòs que s’està vivint un moment de creixement del populisme i que s’està incrementant amb els problemes derivats de la pandèmia.

Preguntat per la missa a la Sagrada Família que dissabte va aplegar 600 persones, Montilla ha considerat que convé que les persones amb responsabilitats siguin “molt curoses” a l’hora d’assistir en determinats actes. Montilla ha afegit que evidentment es poden fer actes d’aquest tipus tot i que en alguns casos “cal replantejar la seva oportunitat”.L’expresident ha afirmat que fer front a una pandèmia que no s’havia viscut mai no és gens fàcil i ha dit que allò fàcil és apuntar-se a les crítiques. Tot i admetre que “segur que hi ha coses que es poden censurar” ha afegit que ell no voldria estar a la pell de les persones que tenen la responsabilitat de fer front a la covid-19.