Dimecres, 29 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

Mónica Ramon, nova presidenta del Gremi de Galeries d’Art de Catalunya

ACN Barcelona.-Mónica Ramon, codirectora de la galeria Artur Ramon Art, és la nova presidenta del Gremi de Galeries d’Art de Catalunya (GGAC). Ramon va ser escollida dilluns en l’assemblea de […]

Avatar
Agències 03/04/2019

ACN Barcelona.-Mónica Ramon, codirectora de la galeria Artur Ramon Art, és la nova presidenta del Gremi de Galeries d’Art de Catalunya (GGAC). Ramon va ser escollida dilluns en l’assemblea de la institució que agrupa els galeristes, on es va acordar el relleu en la presidència de Gabriel Pinós (director de la galeria Gothsland, després de quatre anys de mandat. La fins ahir vocal de la Junta i actual presidenta dels Premis GAC, encapçalarà segons l’entitat un projecte “de continuïtat”, amb una Junta en què repeteixen bona part dels antics membres, però “de renovació”, en tant que canvien els rols dels membres de junta i s’hi integren al nou projecte altres galeristes.

L’etapa de Mònica Ramon al capdavant del GGAC s’inicia, segons l’entitat, “en un moment de superació de la crisi del galerisme català”, que tanmateix “necessita una forta empenta per engegar de nou el sector”. Com a objectiu immediat, Ramon reforçarà la presència de la institució a tot el territori i refermarà les accions que actualment lidera la institució per a la projecció i defensa del galerisme català. Així mateix, s’incidirà en el diàleg amb les administracions, fundacions i tots els agents que conformen les Arts Visuals, buscant noves sinèrgies per al foment del sector i l’art en general, anuncia la nova presidència del GGAC.Codirectora de la galeria Artur Ramon Art, Mònica Ramon forma part d’una nissaga de galeristes catalans que es remunta a quatre generacions. Des de les seves arrels en l’antiquarisme a l’any 1911, Artur Ramon Art s’ha consolidat actualment com un referent del mercat de l’art a Catalunya.