Dilluns, 30 de gener de 2023 - Edició 1649
La República

Milers de metges es manifesten per reclamar millores assistencials i professionals en el primer dia de vaga

ACN Barcelona – Uns 8.000 metges, segons la Guàrdia Urbana, s’han manifestat aquest dimecres al matí per reclamar millores assistencials i professionals en el primer dia de vaga convocat per […]

Agències 25/01/2023

ACN Barcelona – Uns 8.000 metges, segons la Guàrdia Urbana, s’han manifestat aquest dimecres al matí per reclamar millores assistencials i professionals en el primer dia de vaga convocat per Metges de Catalunya. Els protestants s’han concentrat davant de la seu del Departament de Salut, a les Corts, i després han anat cap a l’estació de Sants per simbolitzar la marxa de facultatius que pateix el país per les condicions actuals. Entre d’altres, critiquen que treballen amb agendes desbordades i que es viu un col·lapse en diferents serveis que no permet una atenció de qualitat. ‘Catalunya es queda sense facultatius’, ‘Diagnosi: dèficit de facultatius’ i ‘Ho hem donat tot, no hem rebut res’ són alguns dels lemes de les pancartes.

(Aquesta notícia actualitza l’anterior sobre el mateix tema amb la xifra de participació a la protesta facilitada per la Guàrdia Urbana)