Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

Maroto diu que viatjar a l’Estat és “segur” i demana “prudència” a l’hora d’analitzar l’impacte de la cinquena onada

ACN Madrid.-La ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha insistit aquest dimarts que l’Estat espanyol és un “destí segur” i ha demanat “prudència” a l’hora d’analitzar l’impacte de la […]

Avatar
Agències 13/07/2021

ACN Madrid.-La ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha insistit aquest dimarts que l’Estat espanyol és un “destí segur” i ha demanat “prudència” a l’hora d’analitzar l’impacte de la cinquena onada sobre el turisme. La titular de Turisme ha assegurat que els controls d’accés fronterer “està funcionant”. “A Espanya no es pot entrar si no s’acredita que s’és una persona sana”, ha dit en la roda de premsa posterior a Consell de Ministres. Per analitzar l’evolució de la pandèmia, Maroto ha insistit que no cal fixar-se només la incidència acumulada sinó també la pressió hospitalària, “que en aquest moment és molt baixa” i la vacunació.

D’altra banda, ha assegurat que l’executiu està “reforçant” aquest missatge a l’exterior per aconseguir que no només es catalogui l’Estat segons la incidència.”Els viatges són segurs perquè ens hem dotat de mecanismes per garantir-ho. Si s’és prudent i en els seus viatges respecta les mesures sanitàries sabem com evitar els contagis”, ha indicat. “Aquest marge de prudència és important”, ha afegit.Segons la ministra, el virus “continua entre nosaltres” però “li estem guanyant la batalla, perquè ja hi ha més de 21 milions de vacunats amb pauta completa.El Ministeri espera tancar l’any amb la recuperació de 40 milions de viatgers internacionals.