Diumenge, 2 d'octubre de 2022 - Edició 1528
La República

Maria Arnal i Marcel Bagés estrenen a Granollers el ‘clamor’ de la seva nova sonoritat

ACN Granollers.-El duet format per Maria Arnal i Marcel Bagés ha tornat aquest divendres als escenaris, dos anys i mig després de tancar la gira del seu exitós ’45 cerebros […]

Agències 12/03/2021

ACN Granollers.-El duet format per Maria Arnal i Marcel Bagés ha tornat aquest divendres als escenaris, dos anys i mig després de tancar la gira del seu exitós ’45 cerebros y 1 corazón’. L’escenari del Teatre Auditori de Granollers ha servit per fer la posada de llarg de ‘Clamor’, un treball que fa un nou pas de rosca a la sonoritat del grup, portant-lo cap a un univers més experimental i electrònic. Un retrat musical de la pròpia capacitat de l’ésser humà a transformar-se en un món en crisi. El retorn als escenaris d’Arnal i Bagés ha combinats èxits ja del nou treball, com ‘Fiera de mí’, així com temes insígnia del primer disc del duet, com l’enganxós ‘Tu que vienès a rondarme’.

La imponent sonoritat de ‘Milagro’ ha estat l’escollida per encetar un concert de presentació intens, passional i molt íntim, pràcticament a les fosques. Després de trencar el gel, ‘El gran silencio’ o la impressionant adaptació del ‘Cant de la Sibil·la’ han servit d’avantsala dels moments més àlgids del concert, amb el èxits més aplaudits pel públic.La fusió d’estils, l’experimentació i el nou pop electrònic del duet s’ha fusionat sobre l’escenari amb la música de la primera etapa del duet amb tints més flamencs. Els barcelonins an recuperat èxits de ’45 cerebros y 1 corazón’, com ‘La gent’, ‘Ball de velatori’, ‘A la vida’ o ‘Canción total’.Especialment esperat era ‘Tú que vienes a rondarme’, un dels èxits que va catapultar el duet amb el seu primer treball i que ha sonat en un final de concert explosiu farcit de grans èxits, també del nou treball, com ‘Fiera de mí’, primer gran hit del disc, o ‘Tras de tí’, tot un arravatament musical que ha fet emmudir el pati de butaques de Granollers.”Todo lo que no ves, y es”, l’enganxosa tornada d’un altre dels hits del nou disc, ‘Ventura’, ha hagut d’esperar a l’hora dels bisos, on també ha sonat ‘Meteorit ferit’, un dels tres temes en català de ‘Clamor’, i ‘Jaque’, un final electrònic ple de ritme per posar la cirereta a un concert enèrgic de principi a fi.Aquest primer concert de la gira de ‘Clamor’ ha reunit 350 persones a Granollers, el 50% de l’aforament de la sala gran del Teatre Auditori. La gira de Maria Arnal i Marcel Bagés té altres dates ja confirmades i les pròximes setmanes passarà per Figueres (20 de març), Vilafranca del Penedès (11 d’abril) i Barcelona (22 i 23 d’abril).