Edició 1895

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 03 de octubre del 2023
Edició 1895

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 03 de octubre del 2023

L’urbanisme tàctic de l’Ajuntament de Barcelona, d’Arauna Studio, Grand Laus 2023 en disseny gràfic

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – L’urbanisme tàctic de l’Ajuntament de Barcelona, dissenyat per Arauna Studio, ha guanyat el premi Grand Laus 2023 en l’apartat de disseny gràfic. Els premis s’han atorgat aquest dijous en el marc de la Nit ADG Laus, organitzada per l’Associació de Dissenyadors Gràfics i Directors d’Art del FAD. La 53a edició dels guardons ha triat els guanyadors entre els 1.200 projectes que s’han presentat en les diferents categories. En total s’han premiat 313 projectes, 4 Grand Laus, 1 Young Talent, 42 Laus d’Or, 89 Laus de Plata i 177 Laus de Bronze. El Laus d’Honor ha recaigut sobre el dissenyador José María Cruz Novillo i el CCCB ha rebut un Laus d’Empreses i Entitats.

En el cas del Grand Laus de disseny gràfic, el jurat ha destacat una eina que canvia la funció dels carrers “de manera ràpida i barata” per guanyar espai per a vianants. El projecte adapta el panot, codi que des del 1906 identifica les àrees destinades a caminar, pintant-lo en stencil i transformant-lo en un sistema flexible, capaç d’adoptar diferents formes segons la diversitat de l’espai urbà.

Publicitat

Els Premis ADG Laus estan conformats per sis categories, disseny gràfic, digital, publicitat, audiovisual, estudiants i aporta. Dins de cada categoria els projectes competeixen per els Laus de Bronze, de Plata i d’Or. Els premiats amb un Laus d’Or a cada categoria poden alçar-se amb un Grand Laus i, en el cas dels estudiants, un Young Talent.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió