Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

L’OBC dedica un concert als seus abonats amb música de Txaikovski i el violinista Sergei Dogadin

ACN Barcelona.-L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya ha ofert aquest divendres un concert extraordinari a la Sala 1 Pau Casals de L’Auditori de Barcelona dedicat als seus abonats. […]

Agències 25/06/2021

ACN Barcelona.-L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya ha ofert aquest divendres un concert extraordinari a la Sala 1 Pau Casals de L’Auditori de Barcelona dedicat als seus abonats. El director Juanjo Mena s’ha posat novament al capdavant de la formació per dirigir un programa format íntegrament per obres de Txaikovski, amb la ‘Patètica’ i el Concert per a violí i orquestra en Re, que ha comptat amb el solista Sergei Dogadin. El concert ha format part de les activitats que L’Auditori està preparant pel Dia Internacional de la Música (21 de juny), i ha estat gratuït i exclusiu per als abonats de l’OBC pel seu suport aquesta temporada.

L’actuació de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya amb el violinista Sergei Dogadin ha inclòs el concert per a violí i orquestra en Re, op. 35 i la Simfonia número 6 en si m, op. 74, ‘Patètica’ de Txaikovski. “Volem agrair el suport dels abonats i abonades de l’OBC durant aquesta temporada oferint-los aquest concert extraordinari gratuït, coincidint amb la setmana del Dia de la Música”, han destacat des de L’Auditori.