Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

L’Incasòl ven dues parcel·les del sector La Plana de Gandesa a Freshly Cosmetics

ACN Gandesa.-L’Institut Català del Sòl (Incasòl) ha venut les parcel·les 34 i 35 del sector industrial La Plana de Gandesa (Terra Alta) a l’empresa Freshly Cosmetics. Els terrenys tenen una […]

Avatar
Agències 14/12/2020

ACN Gandesa.-L’Institut Català del Sòl (Incasòl) ha venut les parcel·les 34 i 35 del sector industrial La Plana de Gandesa (Terra Alta) a l’empresa Freshly Cosmetics. Els terrenys tenen una superfície global de 13.563,59 metres quadrats. La companyia, dedicada a la cosmètica natural, preveu construir-hi el seu tercer centre logístic i generar uns 150 llocs de treball nous en tres anys, enfocats principalment a logística, enginyeria i projectes. Les noves instal·lacions de la firma tindran una superfície de 14.000 metres quadrats, i seran base d’operacions per a comandes i estoc de productes. També acollirà unes oficines de 500 metres quadrats per a l’equip que la companyia ja té a Gandesa.

Segons les previsions que aporta Incasòl el projecte estarà acabat el desembre del 2021 i permetrà escalar les operacions logístiques de l’empresa fins als 200 milions d’euros. El centre es dissenyarà amb un enfocament respectuós amb el medi ambient, amb producció fotovoltaica pròpia i materials sostenibles.