Diumenge, 26 de març de 2023 - Edició 1704
La República

L’Incasòl renova l’aplicació per fer els dipòsits de fiances i sol·licitar les devolucions a través d’Internet

ACN Barcelona – L’Institut Català del Sòl (Incasòl) ha renovat l’aplicació per fer els dipòsits de fiances i sol·licitar les devolucions a través d’Internet. Una de les novetats més destacades […]

Agències 01/02/2023

ACN Barcelona – L’Institut Català del Sòl (Incasòl) ha renovat l’aplicació per fer els dipòsits de fiances i sol·licitar les devolucions a través d’Internet. Una de les novetats més destacades és que a partir d’aquest dimecres la pàgina web demana una identificació digital per accedir als tràmits –és diferent en funció de la gestió que s’hagi de fer-. La nova plataforma també permet fer les gestions des dels diferents navegadors amb versions actualitzades. Tot plegat té per objectiu fer que els formularis siguin “més àgils, intuïtius, accessibles i segurs”. Les fiances que es dipositen a l’Incasòl serveixen per desenvolupar les polítiques d’habitatge de la Generalitat, ja que aporten recursos per finançar la creació d’habitatge social.

En un comunicat, l’Incasòl també ha destacat que amb els canvis que s’incorporen disposarà de més dades sobre l’evolució del mercat del lloguer, tant d’habitatges com d’altres usos. D’aquesta manera vol “ajudar a la definició de programes per generar i ampliar” el parc públic existent.