Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

L’ICF i Avalis creen una línia de finançament per impulsar projectes de pimes en creixement

ACN Barcelona.-L’Institut Català de Finançament (ICF) i la societat de garantia recíproca Avalis han posat en marxa una nova línia de finançament per impulsar projectes de pimes en creixement. Podran […]

Avatar
Agències 04/07/2019

ACN Barcelona.-L’Institut Català de Finançament (ICF) i la societat de garantia recíproca Avalis han posat en marxa una nova línia de finançament per impulsar projectes de pimes en creixement. Podran sol·licitar aquests préstecs aquelles empreses que tinguin una facturació de fins a 10 MEUR i que hagin crescut exponencialment en els darrers anys o prevegin fer-ho, ja sigui de forma orgànica o inorgànica. Els préstecs serviran per fer inversions o satisfer les necessitats de circulant. L’import serà de fins a 500.00 euros, que s’hauran de retornar en un termini de fins a cinc anys, en el cas del circulant; i de 10 anys pel que fa als d’inversions.

El producte s’adreça a empreses amb creixements substancials en la seva facturació, o nombre d’empleats, o que hagin adquirit, o vulguin fer-ho, una companyia o els seus actius. El conseller delegat de l’ICF, Josep-Ramón Sanromà, ha explicat que aquests nous crèdits “són una mostra més del compromís tant d’Avalis com de l’ICF per enfortir l’economia catalana i impulsar que les pimes guanyin dimensió i capacitat productiva, alhora que enforteixen la seva presència internacional”. Des d’Avalis, el seu conseller delegat, Josep Lores, ha destacat que la seva garantia “facilitarà l’accés al finançament a llarg termini, que és el finançament que aquests projectes requereixen, però on les pimes tenen més dificultats per accedir-hi”.