Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

L’ICF finança projectes d’economia verda per valor de 18,3 MEUR

ACN Barcelona.-L’Institut Català de Finances (ICF) ha finançat diversos projectes d’economia verda i circular en els darrers mesos per un import de 18,3 MEUR. Coincidint amb la celebració de la […]

Avatar
Agències 17/06/2019

ACN Barcelona.-L’Institut Català de Finances (ICF) ha finançat diversos projectes d’economia verda i circular en els darrers mesos per un import de 18,3 MEUR. Coincidint amb la celebració de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible 2019, l’institut ha recordat que té oberta una línia de préstecs ‘ICF EcoVerda’, impulsada conjuntament amb el Departament de Territori i Sostenibilitat per realitzar inversions “sostenibles i socialment responsables”. El conseller delegat de l’ICF, Josep-Ramón Sanromà, ha destacat el compromís de la institució “per fomentar inversions sostenibles i respectuoses amb el medi ambient, que generin un impacte positiu per l’economia i la societat” i ha afegit que és “intrínsec” al seu ADN.

L’ICF també participa en fons que recolzen projectes de transició energètica i economia circular, com per exemple el de Suma Capital ‘SC Sustainability’ que inverteix en empreses que facin un ús més eficient de l’energia, generin energia renovable o aprofitin residus.L’entitat ha posat com a exemples dels seus projectes finançats el de l’empesa Nupik (Sky Paper), dedicada a la fabricació de productes de sobretaula sostenibles; o d’altres per instal·lar plaques fotovoltaiques per abastir tota la necessitat elèctrica de les companyies.