Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

L’hospital de Figueres comença les obres dels dos quiròfans pendents de reforma del bloc quirúrgic

ACN Figueres.-L’hospital de Figueres ha començat a executar aquest dilluns la segona fase de les obres per modernitzar i millorar les instal·lacions del bloc quirúrgic. Fins a finals d’agost actuaran […]

Avatar
Agències 15/06/2020

ACN Figueres.-L’hospital de Figueres ha començat a executar aquest dilluns la segona fase de les obres per modernitzar i millorar les instal·lacions del bloc quirúrgic. Fins a finals d’agost actuaran en els dos quiròfans que quedaven pendents de reformar i que daten del 1994, dels sis de què consta el bloc. Aquestes obres han de permetre actualitzar-los i fer una redistribució dels espais: reforma integral de l’espai, modernització de les mesures de seguretat i del sistema de climatització, adaptació de la instal·lació a la nova normativa i canvi de l’equipament.

L’estiu passat es va dur a terme la primera fase, que es va centrar en els altres dos quiròfans dels anys noranta, i es preveu que ara l’obra sigui més senzilla i menys costosa pel fet que hi ha serveis que ja estan preinstal·lats. Així, si la primera fase comptava amb un pressupost de 600.000 euros, aquesta segona és de 500.000.El bloc quirúrgic consta de sis sales: dues construïdes al 2011, dues reformades l’estiu passat i aquestes dues que s’adeqüen ara.