Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Les vendes de la distribució de ferreteria i bricolatge creixen un 18,7% el tercer trimestre en comparació amb wl 2019

ACN Barcelona.-La distribució del sector de ferreteria encara el final de l’any amb una remuntada de les xifres de negoci, ja que, en el tercer trimestre es va registrar un […]

Avatar
Agències 19/10/2020

ACN Barcelona.-La distribució del sector de ferreteria encara el final de l’any amb una remuntada de les xifres de negoci, ja que, en el tercer trimestre es va registrar un augment de les vendes del 18,73% a tot l’Estat amb relació al mateix període de l’any passat. El sector comença a recuperar-se de la davallada del 25,5% registrada entre abril i juny, coincidint amb el confinament. Les dades, registrades per l’Associació d’Empreses de Fabricants i Distribuïdores (Aecoc) confirmen una millora des del mes de maig. Els grans operadors especialitzats són els que han acabat el tercer trimestre amb millors xifres, amb un creixement del 22,14%. Així doncs, haurien recuperat bona part de la facturació perduda durant els mesos anteriors (-28,8%).

Les botigues de proximitat també han vist com les vendes pujaven un 11,93% entre juliol i setembre, després d’haver patit un descens del 12,16% en el trimestre anterior. “Les vendes en ferreteria són de rècord des del mes de maig, la campanya de productes de jardí ha sigut molt bona i el canal online està desenvolupant-se molt per sobre de les previsions que es tenien a principis d’any”, explica el responsable de l’àrea de Ferreteria i Bricolatge d’Aecoc, Alejandro Lozano. Tot i els bons resultats, el sector veu amb “incertesa el futur” i està preocupat davant la “possible caiguda del consum” i els nous rebrots, indica Lozano.