Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

Les residències d’avis Ibada de Navarcles i Castellgalí exigeixen material de protecció per evitar el contagi

ACN Navarcles.-Les residències Ibada de Navarcles i Castellgalí ha denunciat que se’ls ha requisat el material de protecció que havien comprat a la frontera. Exigeixen que el necessiten per poder […]

Avatar
Agències 20/03/2020

ACN Navarcles.-Les residències Ibada de Navarcles i Castellgalí ha denunciat que se’ls ha requisat el material de protecció que havien comprat a la frontera. Exigeixen que el necessiten per poder evitar contagis. En un comunicat expliquen que, a més, no han tingut cap visita de serveis mèdics quan se’ls hi ha comunicat casos de persones amb febre, pel que no s’ha pogut determinar si estan infectats o no pel coronavirus. “L’únic que hem rebut han estat indicacions perquè s’aïlli la persona, i així s’ha anat fent tant com s’ha pogut, però els espais són els que són”, denuncia Maria Bosch, directora general de la fundació IBADA.

Des de la residència expliquen que han tingut contactes amb proveïdors estrangers per la compra de material de protecció i que no el poden adquirir “perquè no passarà les duanes, ja que serà requisat pel Ministeri”. “Si el volen requisar endavant, però que el reparteixin ara i no d’aquí a uns dies, quan esperem no sigui tan imprescindible”, afegeix Bosch.