Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

Les rebaixes comportaran 23.820 nous contractes a Catalunya, segons Adecco

ACN Barcelona.-Catalunya liderarà la contractació durant aquest període de rebaixes a l’Estat, amb una previsió de 23.820 nous contractes, segons Adecco. Aquesta xifra suposa un 7,9% d’increment en comparació amb […]

Avatar
Agències 02/01/2020

ACN Barcelona.-Catalunya liderarà la contractació durant aquest període de rebaixes a l’Estat, amb una previsió de 23.820 nous contractes, segons Adecco. Aquesta xifra suposa un 7,9% d’increment en comparació amb la campanya de rebaixes de l’any anterior, el quart creixement per darrera de la Comunitat de Madrid (12%), Castella La Manxa (11,7%) i Andalusia (8,5%). Els sectors que es veuran més beneficiats per aquest increment seran el gran consum, la distribució, el ‘retail’ i la logística i el transport. Pel que fa als perfils, els més demandats són comercials i dependents, personal per a perfumeria, cosmètica, electrònica, joguines, comerç tèxtil, logística i transport.

Barcelona és també la província amb més previsió de contractació, amb 19.195 contractes, un 10% més. A Tarragona, Girona i Lleida no es preveu un creixement respecte a la temporada anterior i les xifres de contractació seran de 2.213, 1.861 i 550 nous contractes, respectivament. El director d’Adecco Retail-Distribució, Jose Antonio Fernández Freire, ha apuntat que la companya de rebaixes d’hivern “serà una continuació de la tendència experimentada durant el període de Black Friday i la campanya de Nadal”. Ha afegit que gràcies al comerç online, augmentarà la necessitat de personal per a la distribució i preparació d’enviaments, mentre que el comerç físic demandarà promotors comercials, ajudants de botiga o caixers. “Les rebaixes de gener de 2020 seran una gran oportunitat d’incorporació al mercat laboral per a tots aquells professionals que demostrin predisposició, iniciativa i compromís”, ha declarat.