Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Les patronals catalanes se sumen a la Creu Roja contra el coronavirus

ACN Barcelona.-Algunes de les principals institucions econòmiques catalanes han mostrat el seu suport a la Creu Roja en plena lluita contra el coronavirus. A través d’un comunicat emès aquest dissabte, […]

Avatar
Agències 04/04/2020

ACN Barcelona.-Algunes de les principals institucions econòmiques catalanes han mostrat el seu suport a la Creu Roja en plena lluita contra el coronavirus. A través d’un comunicat emès aquest dissabte, diverses patronals i associacions empresarials han anunciat que se sumen al pla Creu Roja RESPON, una iniciativa que busca oferir ajuda a persones en situació de vulnerabilitat. El projecte compte amb el suport institucional del president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre; el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell; el president de PIMEC, Josep González; el president del Cercle d’Economia, Xavier Faus, i el president del Círculo Ecuestre, Antonio Delgado.

A través del pla Creu Roja RESPON, es calcula que prop d’un milió de persones a l’Estat rebran atenció i acompanyament telefònic durant la crisi provocada per la covid-19. A banda, unes 25.000 famílies rebran béns bàsics, mentre 16.000 persones tindran suport en matèria d’ocupació.