Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Les obres del Corredor Mediterrani a Vila-seca causaran talls a les línies R14 i R15 entre el 6 i el 8 de desembre

ACN Tarragona.-Les obres del Corredor Mediterrani que Adif ha de fer a l’entorn de Vila-seca obligaran a interrompre el servei ferroviari de les línies R14 i R15 entre les dotze […]

Avatar
Agències 03/12/2019

ACN Tarragona.-Les obres del Corredor Mediterrani que Adif ha de fer a l’entorn de Vila-seca obligaran a interrompre el servei ferroviari de les línies R14 i R15 entre les dotze del migdia del 6 de desembre i les dotze del migdia del dia 8. En concret la circulació quedarà tallada entre Tarragona i Reus i Renfe ha previst habilitar un servei alternatiu amb autobusos mentre duren els treballs. A l’R14 el trajecte per carretera es farà entre Tarragona i Lleida, ja que a causa de les fortes pluges de finals d’octubre la circulació ja es trobava tallada entre L’Espluga de Francolí i Lleida. En el cas de la línia R15 el recorregut en autocar serà entre Tarragona i Reus i obligarà a modificar alguns horaris.

Renfe ha demanat als usuaris que abans de viatjar consultin els nous horaris per minimitzar l’afectació de les incidències.