Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Les entitats esportives de Sant Andreu de la Barca utilitzaran les instal·lacions de la caserna de la Guàrdia Civil

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i la comandància de Barcelona de la Guàrdia Civil han signat aquest dijous un acord per a l’ús de les instal·lacions esportives […]

Avatar
Agències 27/08/2020

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i la comandància de Barcelona de la Guàrdia Civil han signat aquest dijous un acord per a l’ús de les instal·lacions esportives de la caserna que el cos té a la ciutat. Concretament, les entitats esportives del municipi podran entrenar a la pista d’atletisme i al poliesportiu. Les dues primeres entitats que utilitzaran aquests espais, a partir de la setmana vinent, seran les de futbol sala i d’handbol. L’Ajuntament signarà un conveni amb les entitats que utilitzin les instal·lacions per determinar les condicions d’ús així com les normes d’accés a les dependències.

L’acord l’han signat l’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, i el tinent coronel responsable de la comandància, Pedro Pizarro. Enric Llorca ha destacat la col·laboració de la Guàrdia Civil i la integració del cos a vida de la ciutat. De la seva banda, Pedro Pizarro, ha explicat que l’obertura de les instal·lacions esportives a la ciutadania “és una forma d’optimitzar recursos públics”.