Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

L’empresari d’oci nocturn de Salou en vaga de de fam des de dilluns abandona la protesta per problemes de salut

ACN Salou.-L’empresari de l’oci nocturn i president de l’Associació de Restauració i Oci Nocturn de Salou (ARONS), Eduardo Abenójar, en vaga de fam des del passat dilluns, ha abandonat la […]

Avatar
Agències 16/04/2021

ACN Salou.-L’empresari de l’oci nocturn i president de l’Associació de Restauració i Oci Nocturn de Salou (ARONS), Eduardo Abenójar, en vaga de fam des del passat dilluns, ha abandonat la protesta aquest divendres per problemes de salut. Quan complia el cinquè dia en vaga de fam, Abenójar ha hagut d’acudir a urgències del CAP Cambrils, població on resideix, amb forts dolors abdominals tensió alta i el sistema immunològic debilitat. Finalment, ha decidit abandonar l’acció. L’empresari, que té tres fills i regenta un establiment de temporada tancat des de fa dinou mesos, va iniciar la vaga de fam per exigir a les administracions celeritat en la reobertura del sector amb garanties sanitàries.

Fecasarm, de la qual és directiu com a president de les associacions de Salou i la província de Tarragona, ha recomanat Abenójar abandonar la protesta i “no posar en risc la seva salut ja que el dany podria ser irreversible”. També li ha agraït “la seva heroica acció que ha servit per mostrar al conjunt de la societat i a la classe política el drama que estan patint milers de famílies de Catalunya i d’Espanya que viuen dels sectors de la restauració i l’oci nocturn”.