Dissabte, 28 de gener de 2023 - Edició 1647
La República

L’empresa d’autobusos Tusgsal obre una investigació per una baralla entre un conductor i un usuari en cadira de rodes

ACN Santa Coloma de Gramenet – L’empresa que gestiona la xarxa d’autobusos al Barcelonès Nord, Tusgsal, ha obert una investigació interna per aclarir les circumstàncies en què un conductor de […]

Agències 30/12/2022

ACN Santa Coloma de Gramenet – L’empresa que gestiona la xarxa d’autobusos al Barcelonès Nord, Tusgsal, ha obert una investigació interna per aclarir les circumstàncies en què un conductor de la línia B14, en el seu recorregut pel municipi de Santa Coloma de Gramenet, va protagonitzar una forta discussió amb un passatger que volia accedir al vehicle amb la seva cadira de rodes. En un vídeo difós a les xarxes socials, es veu com el viatger s’agafa a la barra de la porta davantera mentre el conductor l’insulta i li recrimina una queixa anterior. En les imatges, se sent l’usuari reclamant que obri la rampa de la porta da darrere, mentre que el conductor i un passatger li diuen que sembla que no funciona. Posteriorment, es veu com la rampa es desplega però es torna a plegar.

Els fets van tenir lloc dimecres, i en el vídeo es pot veure com tots dos homes discuteixen verbalment de manera violenta, i el conductor l’insulta i li retreu que ja havia posat una queixa que no estava “en condicions”. Tot i que alguns dels passatgers del bus intenten posar-hi pau, la discussió segueix, i l’usuari segueix a fora del vehicle agafat de la barra de la porta d’accés davantera.

“Des de Tusgsal lamentem molt els fets en una parada de la línia B14 durant el seu recorregut per Santa Coloma de Gramenet quan un usuari va demanar la rampa per accedir al vehicle”, apunta l’empresa en un comunicat difós al seu perfil a Twitter. “Condemnem els fets i demanem disculpes”, afegeixen.

Per aquest motiu, l’empresa es compromet a prendre les mesures corresponents tan aviat com sigui possible, un cop s’aclareixin els fets amb la investigació onterna oberta.