Dimecres, 29 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

Laura Pérez denuncia insults masclistes a Colau i a regidores després de la constitució de l’Ajuntament

ACN Barcelona.-La regidora de l’Ajuntament de Barcelona Laura Pérez ha denunciat haver patit insults i crits masclistes dirigits a la nova alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, i a ella […]

Avatar
Agències 16/06/2019

ACN Barcelona.-La regidora de l’Ajuntament de Barcelona Laura Pérez ha denunciat haver patit insults i crits masclistes dirigits a la nova alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, i a ella mateixa i altres regidores en creuar la Plaça Sant Jaume el dissabte just després de la constitució del consistori. En un missatge al seu perfil de Facebook, Pérez considera els crits de “puta”, “guarra” i “zorra” un “atac” a totes les dones que participen a la vida política i assegura que va ser “molt dur i dolorós”. “L’alcaldessa i diverses regidores vam patir la violència verbal específica, d’aquella que està reservada per a les dones”, lamenta, afegint que també es va llençar monedes, una ampolla d’aigua i boles de paper a tota la comitiva. Pérez, que en l’anterior mandat va ser regidora de Feminismes i LGTBI, diferencia aquestes actuacions masclistes de les interpel·lacions que diu rebre “com a representant pública” al carrer o en espais de participació i que assegura que formen part de “la vida democràtica”.

D’altra banda, Pérez agraeix les mostres de suport i avança que farà “tot el que estigui a les seves mans” perquè “els atacs personals i el masclisme” no tinguin lloc a Barcelona. “Sé que som majoria les que pensem així en tots els partits”, afegeix.