Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

L’ATM preveu un impacte en els ingressos de 250 MEUR per aquest 2021 pel descens de la demanda

ACN Barcelona.-El director general de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), Pere Torres, ha quantificat en 250 MEUR l’impacte que tindrà en els ingressos dels operadors aquest any per la reducció […]

Avatar
Agències 09/04/2021

ACN Barcelona.-El director general de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), Pere Torres, ha quantificat en 250 MEUR l’impacte que tindrà en els ingressos dels operadors aquest any per la reducció de la demanda arran de la pandèmia. Tot i així, Torres ha deixat clar que són estimacions inicials i que dependrà de l’evolució epidemiològica i de les restriccions associades i la vacunació. “Creiem que l’any 2021 encara serà un any dur per la demanda”, ha comentat en la presentació de la campanya #Unviatgesegur per reivindicar que viatjar en transport públic és segur. La campanya començarà el pròxim 13 d’abril a través de les xarxes socials i inclourà el testimoni d’usuaris i treballadors dels operadors del transport públic, a més d’un podcast.

L’acte de presentació de la campanya també ha comptat amb la participació del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet; la regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Rosa Alarcón; el vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l’AMB, Antonio Poveda i la presidenta de l’AMTU, Aurora Carbonell.