Dilluns, 27 de març de 2023 - Edició 1705
La República

L’Ateneu Barcelonès crea una nova secció de Feminismes, encapçalada per la politòloga Ariadna Romans

ACN Barcelona.-L’Ateneu Barcelonès ha creat una nova secció de Feminismes, que tindrà l’objectiu de ser “un fòrum per l’intercanvi d’idees en un dels reptes més actuals”, segons ha detallat l’entitat […]

Agències 31/05/2021

ACN Barcelona.-L’Ateneu Barcelonès ha creat una nova secció de Feminismes, que tindrà l’objectiu de ser “un fòrum per l’intercanvi d’idees en un dels reptes més actuals”, segons ha detallat l’entitat en un comunicat. Sota la direcció de la politòloga Ariadna Romans, la iniciativa també vol recuperar i reivindicar les figures històriques de l’entitat, com Montserrat Roig, Maria Mercè Marçal i Carme Karr, entre altres. La creació de la secció va en la línia dels compromisos de la nova junta directiva de l’Ateneu Barcelonès, encapçalada per Isona Passola, que el passat mes de març es va convertir en la primera presidenta de l’entitat en els seus més de 160 anys d’història.

La nova secció preveu organitzar els primers actes a la tardor, que consistiran en tallers de formació i grups de lectura crítica tant per socis com per al públic general.