Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Lasquetty alerta PSOE i ERC: “Si pretenen apujar impostos a Madrid tindran al davant directament els madrilenys”

ACN Madrid.-Javier Lasquetty ha alertat PSOE i ERC que si “pretenen apujar impostos” a la Comunitat de Madrid tindran al davant no només l’executiu autonòmic sinó “directament als madrilenys”. El […]

Avatar
Agències 24/11/2020

ACN Madrid.-Javier Lasquetty ha alertat PSOE i ERC que si “pretenen apujar impostos” a la Comunitat de Madrid tindran al davant no només l’executiu autonòmic sinó “directament als madrilenys”. El conseller d’Hisenda de la Comunitat ha considerat una “vergonya” que “un pacte entre socialistes i independentistes pretengui apujar els impostos obligatòriament als madrilenys”. El portaveu d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha anunciat aquest dimarts un preacord amb el govern espanyol per donar suport als pressupostos generals de l’Estat per al 2021. Un dels punts de l’acord estipula una “reforma fiscal justa” amb un grup de treball específic per a la reforma de l’impost de les grans fortunes “per acabar amb el dumping fiscal a Madrid”, ha dit Rufián.

Davant d’aquest fet, Lasquetty ha advertit: “Si socialistes i independentistes pretenen eliminar les baixades d’impostos que hem fet a la Comunitat de Madrid en impostos com successions o patrimoni, que sàpiguen que tindran al davant per suposat la Comunitat de Madrid, però sobretot tindran al davant directament els madrilenys”.