Dimarts, 27 de setembre de 2022 - Edició 1524
La República

L’ANC omple els carrers de Barcelona i exigeix al Govern independència o eleccions

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dilluns. ‘El País’: “Muere el escritor Javier Marías”. A sota: “La Diada se convierte en un ariete contra el Govern”. Fotografia de […]

Agències 12/09/2022

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dilluns. ‘El País’: “Muere el escritor Javier Marías”. A sota: “La Diada se convierte en un ariete contra el Govern”. Fotografia de la manifestació de l’ANC a la part principal de la portada de ‘El Periódico’: “El suport a la independència cau a nivells de l’inici del procés”. A més destaca: “Mor Javier Marías, un gegant de la literatura en espanyol”. ‘El Punt Avui’ analitza la manifestació de l’ANC per la Diada: “La gent no falla”. Portada monogràfica acompanyada d’una fotografia amb milers d’assistents a la mobilització a Barcelona.

També ‘La Razón’ cedeix el titular principal a la manifestació de l’ANC: “La Diada independentista termina pidiendo la dimisión del Govern”. El segon tema és per a la difunta reina d’Anglaterra: “El cortejo fúnebre recibe una fría acogida a su llegada a Edimburgo”.

‘Ara’ interpreta la manifestació de l’ANC per la Diada a Barcelona: “Mobilització malgrat la divisió”. I a sota, en l’àmbit de la cultura: “Adeu a la veu sofisticada de Javier Marías”.

‘ABC’ para atenció a la pugna entre els dos partits principals de l’Estat: “El PP consolida su primera posición a ocho puntos del PSOE”. Una fotografia a cinc columnes de mig cos de l’escriptor Javier Marías conforma la part central de la primera pàgina del rotatiu: “Adiós al novelista que marcó el último medio siglo”.

I ‘El Mundo’, amb mesures energètiques del líder del PP: “Feijóo propone rebajar el recibo del gas hasta un 40% para los que más ahorren”. I en paral·lel, amb fotografia de la manifestació de l’ANC per la Diada a Barcelona: “Junts utilitza la Diada contra ERC y su diálogo con Sánchez”.