Dimecres, 29 de març de 2023 - Edició 1707
La República

L’AMB permetrà estacionar patinets i altres vehicles de mobilitat personal al Bicibox a partir de l’1 de febrer

ACN Barcelona – L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) permetrà que els patinets i la resta de vehicles de mobilitat personal es puguin aparcar de manera segura als mòduls del Bicibox, […]

Agències 28/01/2023

ACN Barcelona – L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) permetrà que els patinets i la resta de vehicles de mobilitat personal es puguin aparcar de manera segura als mòduls del Bicibox, el servei metropolità d’aparcament de bicicletes. Segons ha informat l’AMB en un comunicat, es podrà fer a partir de l’1 de febrer, el mateix dia que entrarà en vigor la prohibició temporal de sis mesos per viatjar amb el patinet elèctric al transport públic després de l’incendi d’un d’aquests vehicles de mobilitat personal en un vagó de FGC. El servei és gratuït, tot i que caldrà donar-se d’alta i tenir el vehicle registrat.

Segons el vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l’AMB, Antoni Poveda, l’objectiu és “afavorir la intermodalitat amb el transport públic metropolità” mentre estigui en vigor la prohibició temporal d’accés dels patinets elèctrics. Durant aquest mig any, pujar el patinet al transport públic pot comportar sancions de 200 euros.

El servei de Bicibox té actualment 19.488 usuaris i 2.453 places.