Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

L’Ajuntament de Tortosa destinarà 150.000 euros addicionals a ajudar activitats afectades per les restriccions

ACN Tortosa.-El ple de l’Ajuntament de Tortosa ha aprovat un segon paquet d’ajudes econòmiques a les activitats econòmiques afectades per les restriccions en el marc de la lluita contra la […]

Avatar
Agències 03/11/2020

ACN Tortosa.-El ple de l’Ajuntament de Tortosa ha aprovat un segon paquet d’ajudes econòmiques a les activitats econòmiques afectades per les restriccions en el marc de la lluita contra la covid.19. La segona convocatòria de subvencions reserva fins a 150.000 euros per a bars, restaurants i serveis personals com els d’estètica, “que no poden desenvolupar amb normalitat la seva activitat per les mesures vigents decretades per la Generalitat”. Els establiments podran demanar una subvenció de 400 euros, inclosos aquells que ja van rebre aquesta mateixa quantitat en la primera convocatòria. El consistori preveu que es puguin demanar a mitjan desembre i pagar abans d’acabar l’any.

Les ajudes van ser aprovades amb els únics vots favorables del govern municipal de Junts per Tortosa i PSC. Movem, ERC i Ciutadans es van abstenir i la CUP hi va votar en contra.