Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

L’Ajuntament de Reus tanca tots els parcs infantils ubicats en espais públics

ACN Reus.-L’Ajuntament de Reus tanca tots els parcs infantils ubicats en espais públics de la ciutat com a mesura de prevenció davant l’expansió del coronavirus. La reunió d’aquest divendres al […]

Avatar
Agències 13/03/2020

ACN Reus.-L’Ajuntament de Reus tanca tots els parcs infantils ubicats en espais públics de la ciutat com a mesura de prevenció davant l’expansió del coronavirus. La reunió d’aquest divendres al matí de la comissió municipal de seguiment pel Covid-19 també ha acordat tancar al públic les biblioteques, les oficines de turisme, els centre cívic i tots els equipaments públics que no tinguin oficina d’atenció. També s’ha decidit ajornar, un mínim de quinze dies, les obres de la segona fase de vianalització de la Raval de Santa Anna, que quedarà temporalment oberta tota la setmana. El consistori també demana que es reprogramin les cites prèvies concertades a les oficines d’atenció ciutadana prioritzant l’atenció telefònica o telemàtica.

En casos excepcionals, es valorarà la possibilitat d’atendre presencialment. En els casaments que se celebren en instal·lacions municipals, només podran assistir a les cerimònies els nuvis i testimonis. D’altra banda, els busos de Reus funcionen a una tercera part de la seva capacitat.El consistori recomana també a bars, restaurants i locals d’oci que considerin limitar l’aforament dels seus locals i les terres a una tercera part de la seva capacitat.