Dimecres, 5 de maig de 2021 - Edició 1014
La República

L’Ajuntament de Mataró i la Generalitat invertiran 5,6 milions d’euros en la millora del port

ACN Mataró.-L’Ajuntament de Mataró i la Generalitat invertiran 5,6 milions d’euros fins al 2021 per modernitzar i millorar el port de la capital del Maresme. En paral·lel, aquest dijous s’ha […]

Avatar
Agències 19/09/2019

ACN Mataró.-L’Ajuntament de Mataró i la Generalitat invertiran 5,6 milions d’euros fins al 2021 per modernitzar i millorar el port de la capital del Maresme. En paral·lel, aquest dijous s’ha conegut el nomenament de Margarita Díez com a nova gerent de la infraestructura. Aquestes mesures formen part de la proposta i el calendari d’actuacions aprovats avui pel Consell de Govern del Consorci del Port de Mataró. La reunió ha estat presidida per Isidre Gavín, secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, que ha assegurat que és “l’inici d’una nova etapa”.

El nomenament de la nova gerent arriba després que a principis d’any la Generalitat cessés Joan Bellavista, que ocupava el càrrec. La decisió, presa pel Departament de Territori i Sostenibilitat, derivava de l’expedient que es va obrir a Bellavista per incompatibilitat, ja que percebia dos sous, el de gerent dels ports de Mataró i Portbou. Sumant els dos càrrecs, Bellavista va arribar a cobrar 170.129 euros anuals, més que el president de la Generalitat.