Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

La UPF no farà classes per la vaga d’aquest divendres però mantindrà obertes les instal·lacions

ACN Barcelona.-El Rectorat de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) ha decidit no realitzar activitats lectives pròpies als campus durant aquest divendres, per la convocatòria de vaga. L’equip de govern ha […]

Avatar
Agències 17/10/2019

ACN Barcelona.-El Rectorat de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) ha decidit no realitzar activitats lectives pròpies als campus durant aquest divendres, per la convocatòria de vaga. L’equip de govern ha pres aquesta decisió tenint en compte ”la dificultat” que pot comportar mantenir ”la normalitat i seguretat” en el conjunt de les activitats. Per la seva banda, la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), han emès un comunicat on demanen al professorat no fer activitats avaluables i que exigeixin assistència obligatòria ”per garantir el lliure exercici de dret de vaga”.

La UPF ha fet públic un comunicat aquest dijous després que un grup d’estudiants entrés al rectorat per ”per demanar-ho al rector i un altre grup omplís la plaça de la Mercè durant la manifestació d’estudiants que ha recorregut el centre de Barcelona.