Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

La Sala Flyhard reflexiona sobre la infertilitat femenina a ‘ESTIgMES’ de Concha Milla

ACN Barcelona.-Concha Milla torna a la Sala Flyhard amb ‘ESTIgMES ‘, després de debutar la temporada 16/17 amb la seva opera prima ‘Refraccions’, on ja abordava les repercussions que tenia […]

Avatar
Agències 27/01/2021

ACN Barcelona.-Concha Milla torna a la Sala Flyhard amb ‘ESTIgMES ‘, després de debutar la temporada 16/17 amb la seva opera prima ‘Refraccions’, on ja abordava les repercussions que tenia la decisió de tenir fills o no en una parella estable. Aquesta vegada, Milla, amb direcció de Francesc Cuéllar i interpretada per ella mateixa, reprèn aquell fil que va començar a teixir el 2017 per reflexionar sobre la infertilitat femenina, diagnosticada a més del 17% de la població espanyola i un problema en augment progressiu a tota Europa. ‘ESTIgMES’ farà 4 setmanes de funcions a la Sala Flyhard, de l’11 de febrer al 15 de març i començarà la gira el 9 d’abril al teatre Cal Bolet de Vilafranca del Penedès i estarà disponible durant la temporada 2021/22.

Com explica la sala, ‘ESTIgMES’ vol anar més enllà del cas particular i l’autora Concha Milla vol posar amb el seu text veu i llum a tota la solitud i el silenci que gairebé sempre acompanyen els dols de la fertilitat. Milla parla “per totes aquelles dones que, tot buscant donar vida, se n’hi han deixat un tros de la seva”.