Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

La preinscripció de les escoles bressol públiques de Barcelona comença el 5 de maig

ACN Barcelona – El període de preinscripció per a les escoles bressol públiques de Barcelona començarà el 5 de maig i serà fins al 18. El 26 de maig es […]

Agències 12/04/2022

ACN Barcelona – El període de preinscripció per a les escoles bressol públiques de Barcelona començarà el 5 de maig i serà fins al 18. El 26 de maig es publicarà la llista de sol·licituds amb la puntuació provisional i el 3 de juny es farà el sorteig del número de desempat. El 7 es farà pública la llista amb la puntuació definitiva i el 15 es donarà a conèixer la llista d’infants admesos i la llista d’espera. La matrícula serà entre el 16 i el 22 de juny. La preinscripció es farà de manera telemàtica. Només es podrà fer de manera presencial en cas de situacions excepcionals, al centre demanat en primera opció i amb cita prèvia. Enguany, dos centres més oferiran horari només de matí o tarda a més del complet. Ja serà quatre llars amb aquest sistema.

En total, 4 bressols oferiran el servei amb diversificació horària. Això permet matricular els infants de 9 a 13, de 15 a 19 o en horari complet de 8 a 17 hores. Aquest any s’afegiran les escoles bressol Xiroi (Les Corts) i Petit Príncep (Sant Martí). Ja ho van fer l’any passat la Caspolino (Gràcia) i Germanetes (Eixample).

El proper 19 d’abril començarà el període de jornades de portes obertes a les 103 bressols municipals i a les 5 llars d’infants públiques de la Generalitat. Durarà fins al 4 de maig. Les visites combinaran l’opció presencial, que es podrà fer amb cita prèvia, i la telemàtica.