Dissabte, 23 de gener de 2021 - Edició 912
La República

La Policia Local de Palafrugell deté un veí de 72 anys per punxar les rodes de més d’una dotzena de cotxes

ACN Palafrugell .-La Policia Local de Palafrugell (Baix Empordà) ha detingut un home, veí del municipi i de 72 anys, per punxar més d’una dotzena de cotxes estacionats al barri […]

Avatar
Agències 14/01/2021

ACN Palafrugell .-La Policia Local de Palafrugell (Baix Empordà) ha detingut un home, veí del municipi i de 72 anys, per punxar més d’una dotzena de cotxes estacionats al barri Vilaseca-Bruguerol del municipi. Els agents el buscaven des de feia dies, després de rebre una quinzena de denúncies i de queixes veïnals. Tots els afectats eren propietaris de cotxes que estaven aparcats al carrer Balmes –on residia el detingut- i l’entorn d’aquest vial. El 12 de gener, quatre agents del cos van muntar un dispositiu per enxampar-los. Els efectius van veure com un home sortia del seu domicili, s’acostava a un Opel de color gris i s’ajupia amb actitud sospitosa. Els agents el van interceptar i van agafar les tisores de cuina d’acer que duia.

Quan el van arrestar, l’home va dir als agents que estava “malalt” i que “necessitava punxar les rodes”. També va confessar que havia punxat les rodes de més de 12 vehicles. Els agents el van traslladar al CAP perquè li fessin una exploració i després el van traslladar a dependències policials.

Relacionats