Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

La plantilla de Nissan talla la Ronda Litoral i crema pneumàtics a la planta, un any després de l’anunci del tancament

ACN Barcelona.-Els treballadors de Nissan han tallat la Ronda Litoral coincidint amb l’aniversari de l’anunci del tancament de l’automobilística per part de la direcció. Els sindicats han convocat una aturada […]

Agències 28/05/2021

ACN Barcelona.-Els treballadors de Nissan han tallat la Ronda Litoral coincidint amb l’aniversari de l’anunci del tancament de l’automobilística per part de la direcció. Els sindicats han convocat una aturada de dues hores per mostrar el malestar de la plantilla per la decisió de fa un any de la multinacional, que posava fi a 40 anys d’història, i per reclamar avenços reals a la mesa de reindustrialització, que ha de trobar un substituït per la marca. Coincidint amb l’aniversari de l’anunci, els treballadors s’han aplegat a la porta principal del Carrer 3, han fet una assemblea i han cremat una desena de pneumàtics, repetint les accions de protesta de fa dotze mesos.

(Aquesta notícia actualitza la publicada a les 11.21 h amb més informació sobre la protesta)Després, el personal de l’empresa ha donat el tomb a les instal·lacions tallant el trànsit el seu pas i han ocupat la carretera al punt més proper a la fàbrica, a la sortida 17, davant de la seu del Consorci de la Zona Franca.