Divendres, 26 de febrer de 2021 - Edició 946
La República

La patronal teatral se solidaritza amb les “víctimes” dels “abusos totalment inacceptables” a l’Institut del Teatre

ACN Barcelona.-L’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (Adetca) s’ha solidaritzat amb les “víctimes” dels “abusos totalment inacceptables” a l’Institut del Teatre denunciats en un article del diari ‘Ara’. La “valentia” […]

Avatar
Agències 22/02/2021

ACN Barcelona.-L’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (Adetca) s’ha solidaritzat amb les “víctimes” dels “abusos totalment inacceptables” a l’Institut del Teatre denunciats en un article del diari ‘Ara’. La “valentia” dels denunciants, afirma l’entitat, ha d’anar acompanyada “necessàriament” d’una “repulsa contundent” del sector, d’assumpció de responsabilitats, de la implantació de “procediments educatius i preventius” i del “compromís” d’acabar amb les “desigualtats” i el “maltractament”. Adetca demana fomentar un model de relacions artístiques, laborals i socials que tingui en el respecte i la igualtat “valors indiscutibles”, compatibles amb “l’exigència, els mèrits i l’esforç” que calen per aconseguir “l’excel·lència artística”.

Cal recordar que aquest dilluns l’Institut del Teatre ha decidit apartar temporalment el director teatral Joan Ollé com a professor després de les denúncies de presumpte assetjament sexual i abús de poder.