Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

La patronal de la logística reclama “accelerar urgentment” el repartiment de mascaretes

ACN Barcelona.-L’Organització Empresarial de Transport i Logística (UNO) ha reclamat al govern espanyol que acceleri “urgentment” el repartiment de mascaretes per al sector del transport, que ja ha estat reconegut […]

Avatar
Agències 31/03/2020

ACN Barcelona.-L’Organització Empresarial de Transport i Logística (UNO) ha reclamat al govern espanyol que acceleri “urgentment” el repartiment de mascaretes per al sector del transport, que ja ha estat reconegut com a “essencial” durant l’estat d’alarma. “Els nostres treballadors necessiten treballar amb màxima seguretat per garantir el servei”, afirma la patronal de la logística en un comunicat. UNO manté un contacte “permanent” amb les autoritats per “evitar qualsevol obstacle a la lliure circulació de mercaderies” que garanteix el reial decret del permís retribuït recuperable. La patronal ha enviat a les empreses un argumentari legal per garantir que poden treballar amb normalitat.

Malgrat tot, des de l’inici de l’estat d’alarma les empreses de logística han reduït l’activitat en un 50%, i en alguns casos han deixat de rebre ingressos. Per això, la patronal ha demanat un ajornament de la càrrega fiscal per a les empreses perquè es puguin centrar en el manteniment dels llocs de feina que garanteixen el transport dels productes essencials.