Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

La Guàrdia Civil desmantella quatre plantacions de marihuana a la província de Barcelona i deté sis persones

ACN Barcelona.-La Guàrdia Civil ha desmantellat quatre plantacions de marihuana i ha detingut sis persones per presumpta comissió de delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric a […]

Avatar
Agències 01/07/2020

ACN Barcelona.-La Guàrdia Civil ha desmantellat quatre plantacions de marihuana i ha detingut sis persones per presumpta comissió de delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric a la província de Barcelona. Les operacions s’han dut a terme a Barberà del Vallès, Sant Fruitós de Bages i Torrelles de Llobregat en col·laboració amb la policia local d’aquests dos darrers municipis. En total, s’han desarticulat tres organitzacions criminals dedicades al cultiu i el tràfic de marihuana que havien dissenyat i posat en funcionament quatre plantacions ‘indoor’. S’han intervingut en els registres fins a 3.735 plantes i 70 quilos de droga processada i disposada per a la venda.

La companyia elèctrica estima que s’ha defraudat un total de 308.088 kw, utilitzats per subministrar energia a la instal·lació de les plantacions.