Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

La Generalitat nomena Gemma Capdevila com a directora de l’Oficina del Govern

ACN Barcelona.-La Generalitat ha nomenat Gemma Capdevila (Barcelona, 1963) com a directora de l’Oficina del Govern. Així consta als acords de Govern d’aquest dimarts, després del Consell Executiu. Capdevila és […]

Avatar
Agències 13/07/2021

ACN Barcelona.-La Generalitat ha nomenat Gemma Capdevila (Barcelona, 1963) com a directora de l’Oficina del Govern. Així consta als acords de Govern d’aquest dimarts, després del Consell Executiu. Capdevila és llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, Postgrau en aprofundiment en dret públic per l’Institut d’Educació Contínua (Universitat Pompeu Fabra) i Màster en Direcció Pública per ESADE (Universitat Ramon Llull). Funcionària del cos d’Advocacia de la Generalitat i del cos superior d’Administració de la Generalitat, ha desenvolupat la seva activitat professional en diversos llocs de l’Administració de la Generalitat. Per exemple, ha prestat serveis com a advocada de la Generalitat adscrita a l’Assessoria Jurídica del Departament de Salut.

També en l’àmbit del Departament de Salut, ha exercit les funcions de secretària del Consell Rector del Consorci Sanitari de la Creu Roja de Catalunya, posteriorment denominat Consorci Sanitari Integral i de secretària del Patronat i de la Junta de Govern de la Fundació Centre de Recerca en Salut Internacional de Barcelona (CRESIB).