Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

La Fundació Catalunya La Pedrera impulsa la primera fira virtual de recerca científica internacional

ACN Barcelona.-La Fundació Catalunya La Pedrera ha impulsat Science Zapping, la primera fira de recerca internacional d’àmbit científic i divulgatiu que es duu a terme de forma virtual. Hi participaran […]

Avatar
Agències 19/05/2020

ACN Barcelona.-La Fundació Catalunya La Pedrera ha impulsat Science Zapping, la primera fira de recerca internacional d’àmbit científic i divulgatiu que es duu a terme de forma virtual. Hi participaran joves científics, des d’estudiants de batxillerat fins a doctorat i investigadors professionals que han passat per algun dels programes de foment de les vocacions científiques de la Fundació, com Joves i Ciència, Bojos per la ciència o el Barcelona International Youth Science Challenge (BIYSC). Compartiran a través de trobades d’Instagram els seus projectes de recerca amb l’objectiu de despertar la curiositat per la ciència. Es faran tres jornades –el 21, 25 i 28 de maig– segons el nivell acadèmic.

El proper 21 de maig es trobaran al perfil de La Pedrera_Ciència tres joves científics que compartiran els seus projectes de recerca de nivell universitari i màster. L’audiència podrà deixar preguntes pels autors, que respondran el 25 de maig.El dijous 28 de maig tindrà lloc la tercera i última sessió, amb els projectes de recerca de nivell doctorat o post-doctorat. L’audiència també tindrà ocasió de conversar amb alguns dels autors en un Instagram Live el dilluns 1 de juny.