Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

La Festa Major de Blancs i Blaus de Granollers anul·la l’edició del 2020 per la crisi de la covid-19

ACN Granollers.-La comissió organitzadora de la Festa Major de Blancs i Blaus de Granollers, formada per la colla dels Blancs, la colla dels Blaus i l’Ajuntament, ha anunciat que suspèn […]

Avatar
Agències 28/05/2020

ACN Granollers.-La comissió organitzadora de la Festa Major de Blancs i Blaus de Granollers, formada per la colla dels Blancs, la colla dels Blaus i l’Ajuntament, ha anunciat que suspèn l’edició del 2020 per la pandèmia del coronavirus. Una decisió “difícil, costosa i dolorosa” que s’ha pres després “d’intenses reunions i debats” que es van iniciar el 30 de març, en ple confinament, segons han indicat els organitzadors. Durant aquests mesos s’han valorat els diferents escenaris que es podrien donar en funció de l’evolució de la pandèmia però finalment s’ha optat per la suspensió. La regidora de Cultura del consistori granollerí, Maria Villegas, ha explicat que s’ha tingut en compte que la “magnitud” de l’esdeveniment podia posar en risc els assistents.

La Comissió de la Festa Major ha decidit crear una taula de treball conjunta amb les diferents entitats de cultura popular que participen de l’esdeveniment per treballar en una proposta d’una programació cultural a finals d’agost.