Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

La Diputació de Girona defensa que va quadruplicar la subvenció de la fira LiberisLiber de Besalú per aquest any

ACN Besalú.-La Diputació de Girona assegura que va multiplicar per quatre la subvenció prevista per a la fira LiberisLiber de Besalú (Garrotxa) d’aquest any. L’ens ha volgut rebatre les crítiques […]

Avatar
Agències 05/05/2021

ACN Besalú.-La Diputació de Girona assegura que va multiplicar per quatre la subvenció prevista per a la fira LiberisLiber de Besalú (Garrotxa) d’aquest any. L’ens ha volgut rebatre les crítiques dels seus organitzadors –que han acusat les administracions públiques de falta de suport- i ha recordat que el ple del mes de març va aprovar un ajut nominatiu per a la mostra d’editors independents, a través de l’ajuntament del municipi. En total, hi preveia destinar 15.000 euros, quatre vegades més que l’any passat quan se n’hi van destinar 3.450. Els promotors de la fira mantenen que mai han rebut cap comunicació oficial al respecte i deconeixen si aquests diners han anat a parar a l’Ajuntament de Besalú.

(En aquest text s’inclou la resposta per part dels organitzadors de la fira)D’aquesta manera, els organitzadors de la fira insisteixen en què no van rebre cap subvenció ni comunicació oficial durant el 2020 per part de la Diputació de Girona. A més, lamenten que no han rebut cap resposta sobre cap ajuda per aquest 2021. Per últim afirmen que no han rebut cap comunicació oficial ni de la Diputació de Girona ni de l’Ajuntament de Besalú sobre la subvenció d’aquest 2021.