Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

La Crida pregunta als associats si volen convertir-la en una fundació que doni suport al nou partit de JxCat

ACN Barcelona.-La Crida consulta els seus associats entre aquest dijous i dissabte sobre el futur de l’organització, en dues preguntes de resposta ‘sí’ o ‘no’. En primer lloc, l’associació que […]

Avatar
Agències 15/07/2020

ACN Barcelona.-La Crida consulta els seus associats entre aquest dijous i dissabte sobre el futur de l’organització, en dues preguntes de resposta ‘sí’ o ‘no’. En primer lloc, l’associació que presideix Jordi Sànchez pregunta a les bases si estan d’acord en dissoldre la Crida i transformar-la en una fundació de suport al nou partit de JxCat que liderarà Carles Puigdemont “per reforçar-lo”. En segon lloc, també pregunta si els associats estan d’acord en convocar una Assemblea General la primera quinzena de setembre per debatre el resultat de la consulta i implementar la decisió majoritària dels socis. La direcció de la Crida defensa el ‘sí’ en les dues preguntes. Tot apunta que la Crida es dissoldrà dins la nova formació sota les sigles de JxCat.

Aquestes són les dues preguntes:1- Estàs d’acord amb la dissolució de la Crida i la seva transformació en Fundació de suport al nou partit, perquè tot el seu capital polític i humà s’integrin al nou projecte que lidera el president Carles Puigdemont amb l’objectiu de reforçar-lo?2- Estàs d’acord que el govern de la Crida convoqui una Assemblea General la primera quinzena de setembre per debatre el resultat de la consulta i implementar la decisió majoritària dels socis?La votació serà consultiva, ja que la decisió final es prendrà a l’Assemblea General que haurà de decidir de forma vinculant i que es convocarà al setembre. La consulta començarà aquest dijous 16 a les 00:00 hores i finalitzarà el dissabte a les 23:59. Els resultats s’oferiran diumenge a través d’un comunicat als socis i posteriorment a la premsa. El sistema de votació serà telemàtic.