Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1525
La República

La compravenda d’habitatges a Catalunya cau un 11,9% al setembre, però deixa enrere les dades dels últims mesos

ACN Barcelona.-La compravenda d’habitatges Catalunya es manté a la baixa, però va deixant enrere la caiguda dels últims mesos. Segons les dades avançades i publicades aquest dimarts pel Col·legi de […]

Agències 10/11/2020

ACN Barcelona.-La compravenda d’habitatges Catalunya es manté a la baixa, però va deixant enrere la caiguda dels últims mesos. Segons les dades avançades i publicades aquest dimarts pel Col·legi de Registradors, la compravenda d’habitatges a Catalunya va registrar una caiguda de l’11,9% interanual al setembre, una xifra que contrasta amb els descensos de l’agost (-22,5%) i del segon trimestre (-35,9%). Al conjunt de l’Estat, per altra banda, la compravenda d’habitatges s’estabilitza: durant el novè mes de l’any es van tancar 35.694 operacions, només un 0,7% menys respecte al mateix període de l’exercici anterior. Les comunitats on més va incrementar-se la compravenda d’habitatge van ser Astúries (+52,6%), Extremadura (+44,8%) i La Rioja (+32%).

Pel que fa al nombre d’hipoteques sobre habitatges, les operacions a Catalunya es van incrementar un 7,3% al setembre, mentre que al conjunt de l’Estat el creixement va ser del 18,9%.