Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

La CGT denuncia el “caos” generat per TMB amb la “mala gestió” del servei alternatiu de la línia 1 de metro

ACN Barcelona.-La CGT d’autobusos de TMB ha denunciat aquest dimecres el “caos” generat per la direcció amb la “mala gestió” del servei alternatiu de la línia 1 de metro entre […]

Avatar
Agències 03/07/2019

ACN Barcelona.-La CGT d’autobusos de TMB ha denunciat aquest dimecres el “caos” generat per la direcció amb la “mala gestió” del servei alternatiu de la línia 1 de metro entre Clot i Fondo. El sindicat ha remarcat que TMB ha tingut temps suficient per planificar un bon servei, però ha acabat actuant amb “improvisació i falta de rigor”. Al seu parer, no es pot suplir el recorregut de totes les estacions de metro tancades amb una sola llançadora i cal donar prioritat al bus en aquesta zona restringint el vehicle privat en els carrers de més aglomeració. A més, asseguren que la informació és de “difícil comprensió” i que falta material, el que provoca que s’estiguin traient autobusos d’altres línies.

“És intolerable que TMB quan es tracti de donar resposta a actes d’aparador com les Olimpíades, el Fòrum o el congrés de mòbils posi els mitjans necessaris però quan es tracta de donar servei a barris obrers sigui incapaç de respondre de la mateixa manera”, conclou.