Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023
Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023

Juan Carlos Martel deixarà la direcció del Lliure el 31 de gener de 2024

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Juan Carlos Martel deixarà de ser director del Teatre Lliure a partir del 31 de gener de 2024. Així ho ha explicat aquest divendres el Patronat de la Fundació, que en un comunicat ha explicat que durant el ple del Patronat, Martel els ha anunciat que “no té intenció de prorrogar el seu contracte més enllà de l’actual” i que finalitzarà la seva relació laboral amb la Fundació el 31 de gener de 2024. En paral·lel, han assenyalat que el director “ha decidit finalitzar la seva relació contractual a la data esmentada per no donar-se les condicions internes necessàries per a un desenvolupament adequat en la continuïtat del projecte”.

Martel va convertir-se en director de la Fundació Teatre Lliure el gener de 2019 després de ser elegit per un concurs públic i finalitzarà el seu contracte el 31 de gener de 2024.

Publicitat

El Patronat de la Fundació del Teatre Lliure ha agraït “l’excel·lent feina que fins ara ha desenvolupat” i confia en què podrà continuar exercint el seu càrrec de manera habitual fins a l’extinció del seu contracte. També ha remarcat que aquesta decisió no altera la programació actual ni la prevista per a la temporada 2023/24.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió